Dátum: 18. 11. 2017

Šport festival neolympijských športov

Už tento mesiac, presnejšie 18. novembra, sa odohrá v poradí už siedmy ročník prestížneho, jediného a najväčšieho podujatia svojho druhu na Slovensku. Festival neolympijských športov, ŠPORTFESTIVAL, začne od desiatej hodiny ráno na trenčianskom výstavisku Expo center.

Poďme bližšie k programu, ktorý organizátori Michal Čapla, Milan Gabrhel a Pavol Guga, opäť vylepšili a priniesli množstvo noviniek. Celé podujatie otvára vianočná cena v silovom trojboji, po ktorej nasleduje tlak na lavici a tlak na lavici telesne postihnutých športovcov. Toto sa odohrá v pavilóne 1, kde je pripravený i stánok s historickými zbraňami alebo doplnkov výživy od spoločnosti Kompava. Popri silovej časti bude prebiehať aj turnaj v kartovej hre bridž. Okrem toho si budete môcť zahrať i biliard, pri ktorom Vás čo-to naučia profesionálni biliardoví hráči!

V tom istom pavilóne, ale na poschodí, je naplánované otvorenie celého podujatia na 10-tu hodinu. Po tomto otvorení, na ktorom sa zúčastní okrem organizátorov aj predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja, Jaroslav Baška, poslanec NR SR Jaroslav Ridoško či starosta obce Zamarovce, Stanislav Červeňan, bude nasledovať pohárová súťaž vo fitness detí. Tú opäť pripraví oddiel Fitness Gabrhel a trénerka Mariannka Holbová so svojim tímom. Podujatie podporil okrem ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu aj Trenčiansky samosprávny kraj!

Keď sa presuniete do ďaľšej haly výstaviska, presnejšie do haly 7, zhliadnete majstrovstvá SR žiakov, juniorov ale i seniorov v Taekwonde ITF! Okrem bojového športu sa hlavne môžete tešiť na vyvrcholenie Euroligy silných žien, ktoré začína o 10:15. Prídu najsilnejšie ženy Európy a budú demonštrovať svoju silu. Po siláčkach nasleduje pretek najskôr kategórie strongman do 105 kilogramov /štart 11:15/ a následne aj do 90 kilogramov /štart 12:30/. Až po absolvovaní všetkých kategórii je pripravené slávnostné dekorovanie víťazov jednotlivých kategórií. Predpokladaný čas je na 15-tu hodinu. Zázemie pre siláčky či silákov pripravuje firma forward-fitness, ktorá pripraví aj prezentačný stánok so svojimi výrobkami do fitnesscentier.

V tom istom pavilóne si budú môcť návštevníci vyskúšať horolezeckú stenu či zastrieľať z luku v stánku Slovenskej lukostreľbovej asociácie. Cez pavilón 7 sa následne môžete presunúť do pavilónu 6, kde je pripravených množstvo stánkov športovej výživy, oblečenia či doplnkov pre silové športy. Pripravené pre návštevníkov budú aj motocykle zo Slovenskej motocyklovej asociácie, ktorá patrí k zakladajúcim členom Športfestivalu a objavuje sa na ňom pravidelne!

Svoj prezentačný stánok na ŠPORTFESTIVALE 2017 bude mať partner Slovenského pohára silných mužov ALLnutrition, oblečenie pre športovcov Mordex, distribútor bandáži či opaskov SBD Slovakia alebo Rehband. Alebo stánok Kinesio taping, Still mass, MUSCLEBODY, Prom-In nutrition, Muscleking, Victory sport – trofeje a medaile, Victory sports wear – športové oblečenie. Okrem ochutnávok su pripravené akciové ceny či rôzne súťaže.

Okrem stánkov s doplnkami výživy či inými potrebami pre športovcov sa môžete tešiť na stánky športov, ktoré sa budú chcieť približit k fanúšikom. Pripravený bude skvelý stánok športu Bándy hokej, Raffa bocca či cyklo šport s bicyklami značky Mayo a Liberty.

V pavilóne 5 bude pripravený celodenný program, ktorý začne o 10:30 druhým kolom Slovenskej Muay Thai ligy, ktorú zabezpečí Tomáš Tadlánek z Victory Gym Trenčín. Je pripravený aj šport Rope skipping, čo je športové skákanie cez švihadlo, či World jumping, čo je zasa skákanie na trampolínach.

Vyvrcholením celodennej športovej časti, ktorá bude trvať približne do 17-tej hodiny bude bikiny show, ktorá sa divákom predvedie v pavilóne 1 na poschodí. Budete môcť zhliadnuť skvelé bikiny fitnessky zo Slovenska!

AFTERMOVIE z minulého roku:

Po športovej časti nasleduje tradičný, už 15. ročník, podujatia Večer hviezd. Tento rok ho bude po ročnej odmlke opäť moderovať Slavo Jurko. Spoznáme na ňom trojicu najúspešnejších juniorov v neolympijskych športoch za rok 2017 a hlavne desiatku najúspešnejších športovcov v neolympijských športoch Slovenska za rok 2017. Pripravený je bohatý kultúrny program a vystúpenie speváčky KRISTÍNY!

Večer hviezd začína v pavilóne 1 na poschodí od 19-tej hodiny!

Nezabudnite, festival neolympijských športov, ŠPORTFESTIVAL, bude tento rok už 18.11. opäť na trenčianskom výstavisku Expo center. Celodenný športový program si rozhodne nemôžete nechať újsť. Viac informácii na www.sportfestival.sk, či na facebooku v udalosti – ŠPORTFESTIVAL 2017. Neváhaj a príď na výstavisko do Trenčína už 18. novembra! Večer je pripravený skvelý Večer hviezd!

Športfestival – tu nemôžeš chýbať!

Pavol Guga
General manager SASIM

www.facebook.com/slovakstrongman
www.slovakstrongman.sk

« Späť

26th Senior and 17th Junior European Taekwon-Do Championships

20. - 23.10.2011,
BRATISLAVA - SLOVAKIA

www.sztkd-itf.sk/euros2011/

TAEKWON-DO ITF EUROPEAN OPEN CUP 2010

EUROPEAN OPEN CUP 2010

21. - 24. 10. 2010, SIBAMAC ARENA, BRATISLAVA - SLOVAKIA

» General Info
» Výsledky
www.euopencup.sk

SLOVENSKÝ ZVÄZ TAEKWON-DO ITF ORGANIZÁTOR 13.JUNIORSKÝCH a 22.SENIORSKÝCH MAJSTROVSTIEV EURÓPY

27.-29. 4. 2007 POPRAD VYSOKÉ TATRY POPRAD ARENA

» Viac informácií

Štatistika návštevnosti

TOPlist