Dátum: 06. 11. 2018

Športfestival

Aj v tomto roku sa uskutoční sviatok, festival neolympijských športov. Športfestival, otvorí svoje brány už po ôsmykrát! Na výstavisku Expo center v Trenčíne opäť prinesie množstvo zaujímavých športových aktivít. V minulom roku na tomto podujatí športovalo cez 600 športovcov! Veríme, že toto číslo sa tento rok prekoná!

Promo video:

K organizátorom, Slovenskej asociácii silných mužov a Konfederácii športových zväzov, sa pridal po prvýkrát aj Slovenský olympijský tím! Nesmieme zabudnúť ani na podporu Trenčianskeho samosprávneho kraja, ktorý taktiež výraznou mierou napomohol k zorganizovaniu ôsmeho ročníka.

Od desiatej hodiny ráno sa v sobotu, 17. novembra môžete tešiť na naturálnu kulturistiku, bikiny fitnessky, či fitness detí. Slovenská asociácia naturálnej kulturistiky sa podujala zorganizovať v pavilóne 1 na poschodí bohatý "fitness" program pre návštevníkov. Pre verejnosť bude pripravený stánok kozmetickej značky Mary Kay, kde sa môže nežné pohlavie nechať nalíčiť od profesionálnych vizážistiek. V tom istom pavilóne na prízemí bude pripravený medzinárodný pohár v tlaku na lavičke bez ale aj s podpornými dresmi, či v mŕtvom ťahu RAW. Diváci tak budú môcť zhliadnuť najlepších pretekárov v daných disciplínach. Okrem powerliftingu tam bude i stánok biliardu, bándy hokej alebo stánok historickej streľby s ukážkami starých zbraní. V ďaľších pavilónoch bude pripravený "Pohár Slovanov amateur" pre silných mužov bez váhového obmedzenia. Taktiež budete môcť zhliadnuť preteky v TAEKWONDO ITF, pripravená bude i horolezecká stena pre návštevníkov či stánok Slovenského lukostreľbového zväzu. Tu si budú môcť taktiež diváci "zastrielať" z luku o atraktívne ceny. Svoju ukážku športu pripraví aj rope skipping, čo je súťaž v skákaní na švihadlách, alebo 3.kolo Slovenskej muay thai ligy, ktoré bude prebiehať v pavilóne 5. Pripravený bude aj stánok Slovenského olympijského tímu, kde si budete môcť prezrieť úspechy našich olympionikov a dozvedieť sa zaujímavé novinky!Ochutnávky v stánkoch s výživou pre športovcov, stánok kinesio tapingu, kde vás naučia správne používať tejpy, stánok šípkarskej federrácie, kde si verejnosť môže taktiež zasúťažiť v streľbe na terč, či pripravený prezentačný stánok bocca športu alebo cyklo športu. Toto všetko a ešte oveľa viac už 17. novembra na výstavisku Expo center v Trenčíne. Od desiatej hodiny ráno môžete navštíviť festival neolympijských športov - Športfestival 2018!Vyvrcholením podujatia bude 16-ty ročník charitatívneho programu Večer hviezd, na ktorom zaspieva Emma Drobná, moderovať bude Slávo Jurko, vyhodnotená bude desiatka najúspešnejších športov v neolympijských športoch, traja najlepší neolympijskí juniori a najlepší neolympijský tím pre rok 2018.

Na Vás všetkých sa tešíme už 17.11. od 10:00 v Trenčíne na výstavisku Expo center! Športfestival - tu jednoducho nemôžeš chýbať!

Viac na www.sportfestival.sk či na facebooku Športfestival 2018!

« Späť

26th Senior and 17th Junior European Taekwon-Do Championships

20. - 23.10.2011,
BRATISLAVA - SLOVAKIA

www.sztkd-itf.sk/euros2011/

TAEKWON-DO ITF EUROPEAN OPEN CUP 2010

EUROPEAN OPEN CUP 2010

21. - 24. 10. 2010, SIBAMAC ARENA, BRATISLAVA - SLOVAKIA

» General Info
» Výsledky
www.euopencup.sk

SLOVENSKÝ ZVÄZ TAEKWON-DO ITF ORGANIZÁTOR 13.JUNIORSKÝCH a 22.SENIORSKÝCH MAJSTROVSTIEV EURÓPY

27.-29. 4. 2007 POPRAD VYSOKÉ TATRY POPRAD ARENA

» Viac informácií

Štatistika návštevnosti

TOPlist