Dátum: 06. 11. 2018

Obrovský úspech Lenky a Jakuba v Sydney

Cestu na svetový pohár Lenka s Kubom odštartovali v sobotu 22.9. letom z Zürichu o 11:40 do Abu Dhabi – Perth – Sydney.

Celkovo let trval 1deň a 17min a do Sydney dorazili večer o 23:30 austrálskeho času (+8h). Samotná súťaž prebieha v Sydney Oplympic Parku, v dejisku Olympijských hier r. 2000, kde sú taktiež ubytovaní (cca 15min chôdze od haly), na najvyššom poschodí Quest Olymic Hotel s výhľadom na športový komplex, konkrétne na atletický štadión a Anz arénu. Po nekonečne dlhej ceste ich v pondelok 24.9. čakala registrácia, tréning, nákup potravín na nasledujúci týždeň, keďže sa stravujú samostatne ( ubytovanie v izbe – studio room so samostatnou kuchyňou) a zoznámenie sa so samotným komplexom.

Celý Oplympic Park by sa dal prirovnať k jednému veľkému sídlisku, kde sa nachádza xy štadiónov; komplex hotelov, reštaurácií, kaviarní, železničnej stanice a pod.

Všetko je veľmi úhľadne upravené a čisté s vinikajúcim označením kde čo nájsť. V utorok ich čakalo váženie a opäť 2x tréning.

Samotná súťaž sa začala v stredu 26.9. čo pre nich znamenalo ich 1. súťažný deň v kategórii Tuly ( Lenka III. Dan a Kubo II.Dan).

Ako prvá deň odštartovala Lenka proti nórskej súperke Lind s ktorou však zápas prehrala.

Poobede nasledovala Kubova kategória v ktorej v prvom kole vyhral nad súperom z Nového Zélandu, v druhom kole nad súperom z Austrálie, no bohužiaľ v treťom kole prehral nad súťažiacim z NZ.

Vo štvrtok nám deň odštartoval Kubo s úžasným výsledkom – 3. miestom v špeciálnych technikách a poobede sa k medaile priblížila Lenka, ktorá v prvom zápase zdolala súperku z Argentíny, no v druhom kole (zápase o medailu) prehrala 20sec. do konca zápasu, opäť so súperkou z Argentíny.

V piatok – pre Kuba a Lenku už posledný súťažný deň, znamenal ráno sklamanie z neočakávanej Kubovej prehry proti Japonskému súperovi a popoludňajšiu radosť z ďalšieho úspechu našej výpravy , ďalšieho 3. miesta v špeciálnych technikách, ktorý pre náš klub získala Lenka. Momentálne si dvojica užíva krásy mesta Sydney a jeho okolia.

« Späť

26th Senior and 17th Junior European Taekwon-Do Championships

20. - 23.10.2011,
BRATISLAVA - SLOVAKIA

www.sztkd-itf.sk/euros2011/

TAEKWON-DO ITF EUROPEAN OPEN CUP 2010

EUROPEAN OPEN CUP 2010

21. - 24. 10. 2010, SIBAMAC ARENA, BRATISLAVA - SLOVAKIA

» General Info
» Výsledky
www.euopencup.sk

SLOVENSKÝ ZVÄZ TAEKWON-DO ITF ORGANIZÁTOR 13.JUNIORSKÝCH a 22.SENIORSKÝCH MAJSTROVSTIEV EURÓPY

27.-29. 4. 2007 POPRAD VYSOKÉ TATRY POPRAD ARENA

» Viac informácií

Štatistika návštevnosti

TOPlist